Några av våra fördelar

 • Hög kunskap om tekniska material. Polis, brandförsvar och militär är sedan många år uppdragsgivare till Gulins A la Carte vilket ger oss mängder av både aktuell kunskap och praktisk erfarenhet . Något som vi naturligtvis tar med oss även in i produktionen av plagg för bevakningsföretagen.

 • Kvalité och passform. Av återkopplingen från våra kunder och användarna förstår vi att våra plagg betygssätts högt för sin kvalité och passform. Erfarenheten visar också att plagg som håller för hårt slitage länge, och ser snygga ut även efter många tvättar, oftast är den kostnadseffektivaste lösningen jämfört med de plagg som initialt kanske såg ut att ha det billigaste priset.

 • 10 års praktisk erfarenhet av plagg till bevakningsföretag. Återkoppling från mängder av väktare och ordningsvakter som använt våra plagg dagligen har hjälpt oss att utveckla plaggen. Det finns idag en praktisk anledning till varför de flesta detaljer ser ut som de gör.

 • Eget lager- och logistikcenter. I Narva lagerhåller vi plaggen och där hanterar vi även efterbearbetningen i egen regi (om ni exempelvis önskar speciell märkning av era plagg). I Estland gör vi även måttsömnad, snabbt och billigt, för era medarbetare med kroppsstorlekar som avviker från de vanliga måttlistorna.

 • Alltid på lager. Vi producerar våra plagg löpande och de finns nästan alltid i kompletta storleksbågar på vårt lager. Och skulle det mot förmodan någon gång saknas en storlek så kompletterar vi snabbt.

 • Både herr- och damstorlekar. Samtliga plagg (byxor, skjortor och de skräddade) som kräver herr- och damstorlekar finns i båda varianterna på vårt lager.

Väktare i fält eller i reception?

Förutom plaggen till väktare, skyddsvakter och ordningsvakter finns även ett sortiment med skräddade plagg (kavaj, byxor, kjol, väst och skjortor) i tre färger (grått, svart och marint) för de medarbetare som har mer serviceinriktade uppdrag i exempelvis receptioner.

Läs mer om vårt skräddade sortiment.

Egen design på kollektionen?

Representerar du ett större bevakningsföretag finns det även möjlighet att ta fram en unik design för just ert bolag. Kontakta oss så börjar vi med ett förutsättningslöst möte.

Hög lagerkapacitet och säkra leveranser

All hantering och alla leveranser, oavsett om ni önskar större sändningar till centrala arbetsplatser eller personpackat till respektive medarbetares hemadress, hanterar vi det i vårt eget lager- och logistikcenter i Narva. Våra duktiga medarbetare på plats är noggranna och felhanteringarna mäts inte i procent – utan i promille.

 • Köp i butik hos återförsäljare

  Om du väljer att handla från våra återförsäljare får du möjlighet att prova ut plaggen, se detaljer och känna på kvalitéerna.
  I Stockholm: Protection Gear, Lyckselevägen 132, 162 67 Vällingby.     Tel 08-730 48 24.
  I Byske: Vakt&Fritid Byske HB
  Tåme 151, 934 97 Byske.
  Tel 070-661 66 39.

Våra lagerförda kollektioner